تخفیف‌ها و قیمت جشنواره‌ها در قیمت فروش در نظر گرفته نمی‌شود
توجه : برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .

روغن سیاه دانه نرمک

روغن سیاهدانه ضد ریزش مو و ابرو، تقویت کننده‌های گیاهی برای مو، ابرو و مژه و همچنین پمادهای ضد درد مفاصل که به شکلهای مختلفی مانند: روغن خالص سیاه دانه ،پماد، لوسیون ، سرمه ، ریمل و… تهیه و به بازار عرضه می‌شود.

8,500 تومان

آماده ارسال
مقایسه
آیا قیمت مناسب‌تری سراغ دارید؟
بلیخیر
موجود در انبار

سیاه‌دانه، یا «شونیز» (انگلیسی: Nigella Sativa) گیاهی یک‌ساله و گلدار و بومی جنوب غربی آسیا است. در ایران این گیاه به‌ویژه در اراک و اصفهان به فراوانی می‌روید. از دانهٔ این گیاه به عنوان دارو استفاده می‌شود. روغن سیاه دانه، روغنی است که به راحتی از طریق فشرده‌سازی دانه‌های این گیاه به دست می‌آید و در طب سنتی ایرانی، از این روغن در درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شده است. یکی از مهمترین خواص این روغن تقویت مو سر و تقویت ابرو و مژه و رفع سفیدی مو می‌باشد، همچنین روغن سیاه دانه کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی برای تهیه و تولید انواع لوسیون ضد ریزش مو و ابرو، تقویت کننده‌های گیاهی برای مو، ابرو و مژه و همچنین پمادهای ضد درد مفاصل که به شکلهای مختلفی مانند: روغن خالص سیاه دانه ،پماد، لوسیون ، سرمه ، ریمل و… تهیه و به بازار عرضه می‌شود و از استقبال عمومی فراوانی برخوردار است. روغن سیاه دانه برای درمان و بهبود آکنه ها موثر است. به خاطر اینکه حاوی ترکیبات تمیزکننده است. این روغن همچنین برای تغذیه‌ی عمقی پوست‌های خشک موثر عمل می‌کند. توصیه می‌کنیم بعد از تمیز کردن پوست و یا بعد از لایه برداری برای تسکین و تغذیه‌ی پوستتان از این روغن استفاده کنید.

 

ویژگی ها:

– درمان سرفه های سرد ناشی از سرما، درد سینه و تنگی نفس
– خارج کردن جنین مرده و زنده و پرده های جنین
– درمان سیروز، آسیت و کبد چرب
– درمان لک و پیس صورت
– درمان گرفتگی های عضوی یا روده ها، دفع باد
– رفع خال، زگیل، ترک پوست بدن، پیسی، پسوریازیس و اگزمای ترشح دار ( که باید با کمی سرکه مخلوط شود)
– درمان فلج، درد سرد مفاصل، خواب رفتگی دست و پا و خستگی ها ی مزمن
– مالیدن ( و نیز خوردن) روغن مخلوط با روغن زیتون و کندر برای افزایش نیروی جنسی مفید است
– چکاندن روغن در بینی گرفتگی بینی را باز می کند و در فلج عصب صورتی موثر است

 

توضیحات:

خوردن روغن سیاه دانه به دفع سنگهای ادراری ، سوزش ادرار و بزرگی پروستات موثر است.

 

کشور سازنده:ایران

 

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن سیاه دانه نرمک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.